Отново ще ваксинират желаещи на Неделния пазар в Димитровград

За втори път на Неделния пазар в Димитровград ще бъде разположен мобилен ваксинационен пункт, съобщиха от Общината.

Пунктът ще работи на паркинга пред Спортна зала „Младост” през двата почивни дни, на 9 и 10 октомври, от 8:30 до 13:00часа. Изнесен имунизационен екип на Регионалната здравна инспекция (РЗИ) – Хасково ще осъществява ваксинацията и ще консултира гражданите.

Инициативата е на Община Димитровград и има за цел да осигури бърза ваксинация срещу COVID-19 на желаещите да направят това. Времето е съобразено и с поставянето на втора игла за тези граждани, които се възползваха от мобилния пункт, в средата на септември и се ваксинираха с избрана от тях ваксина.

В мобилния ваксинационен кабинет всеки желаещ ще бъде ваксиниран срещу COVID-19 с избрана от него ваксина на Pfizer/BioNtech, AstraZeneka/Oxford, Moderna или Janssen/Johnson&Johnson. Васкините ще са налични до изчерпване на количествата.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук