Отложиха делото по оспорената такса за битовите отпадъци в община Димитровград

С определение, постановено в проведеното на 11 май открито съдебно заседание, Административен съд – Хасково отложи и насрочи за друга дата административно дело №41/2022 г., образувано по жалба срещу Решение №613/16.12.2021 г. на Общински съвет – Димитровград, в частта му по т.II, т.1 и т.2.1, с които е определен размера на таксата за битови отпадъци за населението на гр. Димитровград и с. Бодрово, информират от АСХ.

Отлагането се наложи поради необходимост от събиране на допълнителни доказателства, с оглед исканията на жалбоподателя, и поради удължаване на срока за изготвяне на съдебно-счетоводна експертиза.

Следващото съдебно заседание ще се проведе на 13 юли 2022 г. от 10.30 часа.

Делото беше образувано по жалба на гражданин на община Димитровград, в която се излагат твърдения за приемане на решението, в оспорените му части, при съществени процесуални нарушения и в нарушение на материалния закон, уточняват от Административния съд.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук