Отличия за 60 огнеборци, от държавата

Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски награди 60 пожарникари, участвали в гасителните действия при големите пожари в региона. Церемонията по отличаването на служителите от „Пожарна безопасност и защита на населението“ (ПБЗН) се проведе  в ОД на МВР – Хасково. На нея присъстваха още главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов, областният управител на Хасково д-р Стефка Здравкова, зам.-директорът на ГДПБЗН Асен Игнатов, директорът на ОД на МВР ст. комисар Ангел Цанков и директорът на РДПБЗН комисар Николай Вълчев.

Министър Терзийски изказа искрената си благодарност и уважение към професионализма на служителите на Пожарна безопасност, както и към всички включили се в овладяването на стихията. Той също благодари на ръководителите на всички структури и на областния управител за създадената много добра организация.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук