Отличават най-изявените спортисти на Димитровград за 2021 г.

Церемонията „Спортист на годината“ ще проведе Общината идния четвъртък, на която ще отличи най-изявените спортисти на Димитровград за миналата 2021 г.

Специални награди на Община Димитровград за принос в областта на спорта се присъждат в следните четири категории: 1. „Спортист на годината“, в две направления: детско-юношески спорт, мъже и жени. 2. „Отбор на годината”, 3. „Треньор на годината“, 4. „Дългогодишен принос в областта на спорта“. Това е посочено в Наредба № 42 за символиката, отличията и наградите на Община Димитровград.

Отличените се излъчват от комисия, след проведена анкета сред спортната общественост.  В състава на комисията влизат председателят на постоянната комисия „Образование, младеж и спорт” към Общинския съвет, трима представители от Общинска администрация и първите трима треньори, класирани в категорията „Треньор на годината“ през предходната година.

На снимката: Наградените за 2020 г. спортисти и треньориПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук