ОТКРИТ УРОК ПО ВИНГ ТЧУН ДАДОХА БОЙЦИ

Опознай истинската си сила. Това беше мотото, под което премина откритата тренировка по самоотбрана и Винг Тчун. Уроци в една от залите на бившото кино „Миньор“ в Димитровград даде майстор Станислав Багалев, от София, и неговите инструктори.

Бойните умения са само част от всичкото. Боецът трябва да използва психиката и разума си, да е концентриран и да използва силата на противника. Човек трябва да усети движенията на тялото и собствената си вътрешна енергия, коментира Багалев.

Той е за втори път в Димитровград. За първи път майсторът беше тук през май миналата година, когато се проведе първия семинар, воден от него. Школата по Винг Тчун в Димитровград развива дейност от година. Тренировки за деца в бившото кино се провеждат в понеделник и вторник, от 18:00 часа. За възрастни заниманията са в понеделник, сряда и четвъртък, от 19:30 часа. . Председател на школата в Димитровград е Марин Калинков. За повече информация, тел. 0886/066 767.

office2 banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук