Откраднаха 120 метра ограда от автомагистрала „Тракия“

120 метра предпазна ограда е била открадната от автомагистрала „Тракия“ през почивните дни. Незабавни мерки за възстановяването й предприе Агенция „Пътна инфраструктура“ /АПИ/, съобщават оттам.

При обход на участъка от служители на Областно пътно управление – Бургас е установено, че е премахната предпазната ограда край платното за София, в района след пътен възел „Българово“ на автомагистралата. Нанесените щети са на стойност 4200 лв.

АПИ разполага с ограничени финансови ресурси. Премахването на предпазните огради от недобросъвестни граждани застрашава безопасността на движението на всички шофьори и граждани, пътуващи по републиканските пътища, заявяват от Пътната агенция.

Припомняме, че преди броени дни глигани щурмуваха участък от АМ „Тракия“ и станаха причина за катастрофа с няколко автомобила, при която за щастие нямаше пострадали хора. Тогава така и не се разбра как дивите прасета са се озовали на пътното платно. Допуска се, че са дошли от отбивка, на която е невъзможно да се постави ограждение – вижте във видеото.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук