Откраднаха 11 350 лева от селска къща

Осем регистрирани кражби през почивните дни в региона

Осем са регистрираните през почивните дни кражби. 11 350 лева са откраднати от селска къща в понеделник, информират от Областната дирекция на МВР в Хасково. Неизвестен влиза в къща в Ябълково, след демонтиране на стъкло. Съобщението за посегателството е подадено в районното полицейско управление на Димитровград.

В управлението е регистрирана и кражба на мобилен телефон. Младеж от Димитровград оставил апарата до футболно игрище на стадион.

На 15 април в Хасково са регистрирани две кражби – на мобилен апарат и сладолед. Телефонът е задигнат от незаключено Ауди на бул. „България“. Сладолед, неустановено количество, е задигнат от фризер на бул. „Васил Левски“.

Ден по-рано, в Димитровград са регистрирани три кражби. От къща във Воден, оставена с отворена врата, са свити 1300 лева, а от жилище в града, на ул. „Захари Зограф“ – 450 евро. 150 лева на монети са откраднати от кафе-автомат, разположен на ул. „Владимир Поптомов“, след изкъртване щора на клетка.

На същата дата, от къща в Маслиново, след изкъртване на врата, са задигнати 1800 турски лири и 250 евро. По всички случаи са образувани досъдебни производства, уточняват от пресслужбата на полицията.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук