Откраднаха парапети и мантинели от три надлеза на магистрала „Марица“, за 9 хил. лева

Откраднати са 36 метра предпазни парапети и 16 метра мантинели от три надлеза над автомагистрала „Марица“ в участъка Димитровград – Харманли. Демонтираните обезопасителни системи са от надлез при пресичането с общинския път Узунджово – Воден – Димитровград и от два надлеза над селскостопански пътища. За възстановяването им ще са необходими около 9 хил. лв. Предстои монтирането им в най-кратки срокове, информират от Агенция „Пътна инфраструктура“ /АПИ/, откъдето изпратиха кадри.

Кражбата е констатирана при ежедневните огледи, които се извършват от Областно пътно управление -Хасково. За посегателството са уведомени органите на МВР.

Премахването на предпазните огради от недобросъвестни граждани застрашава безопасността на движението на всички шофьори и граждани, пътуващи по републиканските пътища, напомнят от АПИ.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук