ОТЕЦ СИЛВЕСТЪР ОСВЕТИ ЗДРАВНАТА СЛУЖБА В ДЛЪГНЕВО

Длъгнево
контакти

Отец Силвестър от Меричлери откри обновената здравна служба в Длъгнево. За целта той осъществи водосвет. Както си му е ред, изрече необходимите канонични слова, напръска помещението и присъстващите със светена вода.

Ремонтът на помещението струва 16 000 лв., включващи подмяна на дограма, шпакловка, боядисване, подмяна на В и К и елинсталациите на обекта.

Събитието уважиха кметът на общината и наместникът му за Длъгнево, общински съветници и хора от населеното място. Иво Димов сподели, че е винаги удоволствие, когато създаваш блага и удоволствия за хората. Пожела на длъгневци да ползват кабинета по-малко. Благодари на общинските съветници, че гласуваха изпълнението. Докладната внесе Сашо Спасов от сесийната група на БСП. Това той направи през април миналата година. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук