Отведена за обяснения остави 50 лева на бюро в полицията

контакти

Жена от Нова Загора e била отведена в районното управление в Димитровград, за да даде обяснения за превозвани от нея ментета. В този момент изненадващо вади 50 лева и ги поставя на бюро.

Тази сутрин в 5:00 часа 56-годишната е спряна за проверка с Мерцедеса си на бул. „Димитър Благоев“ в Димитровград. В колата е открита чанта с 14 детски комплекта с лого на защитена търговска марка без разрешение на правопритежателя. Заради това е откарана в полицията. В момент, в който трябвало да започне да обяснява, вади парите. Слага ги на бюрото на ст. инспектор Красимир Русев и присъстващия мл. експерт Христо Писаров, за да избегне съставянето на акт.

В присъствието на разследващ полицай е образувано бързо производство, информират от Областната дирекция на МВР в Хасково.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук