Отварят и Автопазара в Димитровград, Неделният ще работи три дни

контакти

Tази седмица, Неделният пазар в Димитровград ще работи в петък, събота и неделя. Работното време за петък е от 06.00 до 14.00 часа, а в събота и неделя – от 08.00 до 16.00 часа. Автомобилният пазар също ще работи тази неделя – 31 май.

Първият работен ден на Неделния пазар, след края на извънредното положение, бе на 24 май, като бяха пропуснати предходните два дни. Автопазарът остана затворен, заради естеството на обектите. Отварянето сега става възможно, след оптимистичните данни с епидемиологичната обстановка.

Търговците и клиентите трябва да спазват утвърдените към момента мерки, като носене на маски, да избягват струпване на хора, да използват дезинфектанти по време на търговията…

По-късно бе уточнено, че съгласно заповед на кмета, работното време на Неделен пазар ще бъде – петък, събота и неделя от 07.00 до 14.00 ч. Автомобилен пазар ще работи в неделя от 07.00 до 14.00 ч.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук