Отбор от Димитровград спечели волейболна купа за аматьори

контакти

Отбор от Димитровград спечели волейболна купа за аматьори. Турнирът за купа „Стара Загора 2017“ се проведе на 30 септември и 1 октомври в спортна зала „Иван Вазов“. Състезанието бе организирано от Българската федерация по волейбол, волейболен клуб „Берое 2016“ и Община Стара Загора.

В надпреварата се включиха 12 отбора от страната, разделени в четири групи по три отбора. Димитровградчани започнаха състезанието със загуба – 0:3 от аматьори от Радомир. В следващите срещи последваха победи – 3:1 срещу домакините, с по 3:0 в четвъртфинала и полуфинала срещу столичен тим и отбор от Велико Търново. На финала Димитровград се изправи отново срещу Радомир. Този път успехът бе за димитровградчани, с 3:1, а с това и завоюване на купата.

Победителите – Велислав Станимиров, Михал Костадинов, Иван Николов, Георги Йорданов, Теодор Димитров и Тунчер Хайдаров, спечелиха чек за 2000 лв. и скъпа спортна екипировка.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук