Отборът на ГЕРБ-СДС, воден от Делян Добрев, тръгна към победа с водосвет

Знаем как да управляваме държавата в полза на хората, подчерта водачът на листата за Хасково

Отборът на ГЕРБ-СДС в Хасково, воден от Делян Добрев, тръгна към изборната победа с водосвет в църквата „Свети Архангел Михаил“. Това стана на Светла събота, в Деня на Светите равноапостоли Кирил и Методий, когато кандидатите за народни представители поставиха официално начало на предизборната си кампания.

Традиционно всички кампании досега сме ги започвали с водосвет. Така направихме и сега, да помолим Божията помощ, защото вярваме, че това ни помага да успеем. Ние, като екип, знаем най-добре как да управляваме държавата в полза на хората. Това е нещото, което ни различава от всички останали партии. Всички видяхме как се управляваше държавата в последните три години. Ние със сигурност можем повече и това не са просто думи. Доказвали сме го, заяви Делян Добрев, водач на листата на ГЕРБ-СДС за 29-и Многомандатен избирателен район.

Добрев обясни, че на днешния ден не желае да говори срещу опонентите си, но посочи един факт. Най-жалкото е, подчерта той, че от три години върви новият програмен период, който е общо 7-годишен. Досега България е усвоила едва 4%, полагащи ни се от ЕС. Останалите 96 стоят в Брюксел.

 

Няма проекти, няма инфраструктура, няма пари за хората… Това е най-жалкото. На тези експерименти трябва да се сложи край. Остават четири години, в които трябва да се усвоят 96% от средствата. Мен, ако питате, има един единствен човек в България, който може да постигне това и той се казва Томислав Дончев. Смятам, че с моите колеги сме най-подготвени като екип да решим натрупалите се проблеми, уверено обясни Делян Добрев.

Ще водим позитивна кампания. Ще кажем на хората какво ние ще променим, за да започне държавата пак да се развива, подчерта още Делян Добрев, водач на ГЕРБ-СДС, с №22 в бюлетината за изборите на 9 юни 2024 г.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук