ОСТАВЯТ ЗА СЛЕД ИЗБОРИТЕ ПОЧЕТНОТО ГРАЖДАНСТВО НА АНГЕЛ НАЙДЕНОВ

контакти

Разглеждането на кандидатурата за почетен гражданин на Димитровград ще стане след евроизборите, които са на 25 май. Няма смисъл да политизираме нещата, коментра председателят на ОбС Стефан Димитров. Така той отговори на въпроса: Защо на предстоящото заседание няма докладна за почетния гражданин. Димитров обясни, че има статут по утвърждаването. Впоследствие комисия разглежда предложението, което става обиконовено юни или юли.

В началото на март от офиса на ОбС разпратиха съобщение до медиите, с което информираха, че председателят подготвя докладна за присъждане на званието „Почетен гражданин“ на Димитровград. Както обикновено, званието се присъжда на заслужили личности – такива, които представят града ни не само в България, но и в целия свят. Идеята на Димитров бе тази година то да бъде присъдено на един наш съгражданин, който е бивш кмет, бивш областен управител и настоящ министър на отбраната – Ангел Найденов.

Стефан Димитров обясни още, че не бива да се разглежда почетният гражданин единствено и само от гледна точка колко пари е извадил от джоба си и ги е дал да се случи нещо в Димитровград. Това трябва да бъде човек, с който димитровградчани трябва да се гордеят, каза още той.  

[box_info]Eкскурзии и почивки от Elit Tur TranS – лицензиран туроператор: www.elittur.eu[/box_info]  

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук