Оставка, Борисов, оставка, Гешев, оставка, Кошлуков!, поискаха и в Димитровград

контакти

Оставка на премиера Борисов, главния прокурор Гешев и генералния директор на БНТ Кошлуков поискаха от площад „Поезия“ в Димитровград протестиращи граждани. В емоционална обстановка, с музика, патриотични песни и речи, хората се обявиха против мафиотското, по думите им управление на държаавата и заявиха категорична воля за промяна на системата. #Оставка, завъшваше думите си всеки оратор, призив, подеман и от пвечето присъстващи на площада.

Десетки димитровградчани се отзоваха на поканата заедно да заявят желанието си за пълна промяна в България, отправена от организаторите. Не бяха малко и тези, които спделиха личните си мотиви наа микрофона. Подкрепа имаше и от Хасково. Като водач на „хвърковата чета“ от областния град бе представен инициаторът на протести там Тодор Топалов, който също говори пред протестиращите. Няма да се откажем, държавата трябва да се подреди отново, да се промени системата, но това преминава през оставка на правителството и главния прокурор, убедени бяха оратови и присъстващи.

Още снимки от протеста – на Фейсбук страницата ни „Вестник Известник“  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук