Оставиха в ареста син за побой над майка си и системен тормоз

контакти

Подсъдим на 32 години е бил задържан наскоро под стража, след определение на Районен съд – Димитровград. Установено е, че на 5 февруари тази година той причинил телесна повреда на майка си, с която живеят заедно в едно жилище.

Дело по случая разгледа днес Окръжен съд – Хасково, след жалба на защитника на подсъдимия Г. И., срещу определението на Районен съд – Димитровград. Окръжният съд го остави в ареста, като прецени, че са правилни изводите на първоинстанционния съд. Определението на Окръжен съд – Хасково е окончателно и не подлежи на обжалване.

Оттам обясняват, че обвиняемият употребил алкохол и нанесъл удари в лицето на майка си, които довели до множество кръвонасядания, установени и след прегледи. Според показания на свидетели, имало е и други инциденти, датиращи по-рано. Пострадалата търсила и помощ, макар да не е подавала писмена жалба.

Обвиняемият освен това не искал да отваря вратата пред органите на реда. Опитвал се да прикрие извършената агресия спрямо майка му, което според съда говори за характеристичните му данни, както и висока степен на обществена опасност на извършеното деяние.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук