„ОСОБЕНОСТИ НА РУСКАТА ЛЮБОВ“ В ТЕАТЪРА

театър Апостол Карамитев
контакти

Романтичната комедия „Особености на руската любов“ ще гостува в общински театърАпостол Карамитев“ на 9 февруари, от 19 часа. Постановката е по текст на Александър Галин и е дело на артистите от драматичен театър „Стефан Караджа“ – Сливен. В нея участие ще вземат Мария Сапунджиева, Мариана Миланова, Георги Кадурин, съобщават от храма на Мелпомена.

„Особености на руската любов“ е най-касовия комедиен хит в Русия. Смешна и пикантна интрига, ексцентричен любовен триъгълник. Той ще подари на зрителите множество неочаквани обрати, изненади, трогателни чувства…, категорични са от димитровградския театър.

Пиесата е наситена с весели остроумия, смешни недоразумения и нелепи ситуации, брилянтни реплики на героите, но също така предлага на зрителя да се замисли за духовните ценности в днешно време. Разказва за това, че винаги има надежда да срещнеш, ако не принца на бял кон, то поне специалист по космически системи, който ще разкрие пред теб необятния свят на звездите.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук