Осигуриха средства за всички, кандидатствали за устройства на пелети в Димитровград

контакти

Осигурени са средства за удовлетворяването на желанието на всички, които са заявили подмяна на старите уреди на дърва и въглища с такива на пелети.

Това информират от ръководството на Община Димитровград във връзка с проекта „Подобряване качеството на атмосферния въздух в община Димитровград чрез подмяна на отоплителни устройства на твърдо гориво“.

Оттам канят всички кандидати, които са подали заявления за кандидатстване, но нямат сключен договор, да заповядат в офиса на Проекта, на адрес  Димитровград, ул. „Цар Симеон“ № 5 В да подпишат договор за подмяна.

С оглед наближаващия край на дейностите по проекта, желаещите да подменят старите си отоплителни устройства с такива на пелети, могат да сключат своите договори от 24 април до 5 май 2023 г. от 09.30 до 18.00, всеки работен ден, поясняват от Общинска администрация – Димитровград.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук