Определиха изпълнител за доставка на климатици по проекта за подобряване на въздуха в Димитровград

Днес е определен изпълнител на обществена поръчка с предмет „Доставка, монтаж, тестване, въвеждане в експлоатация на климатици за битово отопление“. Съгласно Закона за обществените поръчки (ЗОП) и обявения критерий за определяне на икономически най-изгодна оферта за избор на изпълнител – „най-ниска цена“, от петте подадени оферти е класирана на първо място „ТЕМПЕКС“ ЕООД, съобщават от Община Димитровград

Предложената от фирмата цена за доставка на 2815 броя инвенторни климатика за битово отопление в жилищни имоти на територията на община Димитровград е за 2 837 990 лв., от заложената прогнозна такава 3 247 311 лв. По предварително обявените изисквания на възложителя, в документацията за участие офертите трябва да отговарят и на поставените критерии за технически характеристики на предлаганите климатици.

Предметът на обществената поръчка, освен доставката, включва: монтаж, тестване и пускане в експлоатация на доставените климатици; инструктиране на крайните получатели за правилна експлоатация и поддържа; предаване на крайните получатели на цялата документация, придружаваща монтираните климатици; гаранционно обслужване на климатиците и доставка на необходимите части и материали в рамките на гаранционния срок.

Обществената поръчка се изпълнява по проект  „Подобряване качеството на атмосферния въздух на община Димитровград чрез подмяна на отоплителните устройства на твърдо гориво с други алтернативни форми на отопление“. Това е втората процедура за доставка на климатиците, след като първата бе прекратена от община Димитровград заради неизпълнени параметри по проекта на офертите, които не отговаряха на условията и изискванията по ЗОП. Допълнителни подробности – тук.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук