Опитни кофражисти и арматуристи търсят на борсата в Димитровград

Свободни работни места за пет кофражиста и още толкова арматуристи са обявени в Дирекция „Бюро по труда“ в Димитровград в началото на тази седмица. Изискванията към кандидатите са да имат средно образование и опит. Наетите ще работят на строителни обекти в България и други страни от Европейския съюз. Междувременно, търсят се още 10 кофражиста, за месторабота в Германия, които също трябва да са с опит.

В свободните работни места, към днешна дата, фигурират позиции за анкетьор, търговски представители, работници за шивашки дейности, монтажници на кабели, заварчик, бетонджии и оператори на инсталация за размесване на бетон, работник на бензиностанция, производители на изделия от кожа.

Обявени са още места по схема „Младежка заетост“. Търсят се метачи, технически сътрудници, работник по полагане на пътни настилки, уличен продавач, патрул, продавач-консултанти…Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук