ОПИТЪТ ЗА РЕКОРД НА ГИНЕС ОНЛАЙН ОТ ДИМИТРОВГРАД

Онлайн от Димитровград ще може да се наблюдава опита за подобряване рекорд на Гинес, свързан с най-голям едновременен танц. Той ще се осъществи в началото на парк „Марица“. Излъчването ще започне в 12:00 часа и ще продължи до 13:15 часа, на следния линк. Той е активен и на Фейсбук страницата Dimitrovgrad Bulgaria.

В инициативата „Европа танцува“ се включват България, чийто представител е Димитровград, Сърбия, Словакия, Словения, Чехия, Черна гора, Хърватска, Унгария, Босна и Херцеговина. В тях танците ще бъдат осъществявани по едно и също време, съобразявайки се с часовата разлика.

Към 11:00 часа в Димитровград се бяха записали около 100 човека, съобщи ръководителят на „Галаксико“ Тихомир Митев. Участват още гости от Горна Оряховица, Хасково и Свиленград. Заповядайте и вие на място да се включите или да подкрепите танцьорите, канят от Община Димитровград. Записването приключва около 12:00 часа.

Предполагам, че до седмица-две от Гинес ще оповестят резултатите. В предишният рекорд за едновременен танц са участвали 33 202 човека. Сега очаквам да се включат близо 55 хил., заяви още Митев.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук