Онлайн ще бъде фестивалът на алтернативното кино „Защитени светове“

Обявяват победителите на 6 юни, филмите – в канала на читалище „Марица 2008“ в YouTube

контакти

Онлайн ще бъде, тази година шестото издание на Фестивала на алтернативното кино „Защитени светове“, информират организаторите от Народно читалище „Марица-2008“. В условията на епидемия от коронавирус, филмите, изпратени от участниците във фестивала ще бъдат качени в канала на читалището в YouTube, където ще са достъпни за любителите на киноизкуството.

След 10 май 2020 година Селекционна комисия в състав Валери Добрев и Николай Апостолов ще отсеят изпратените филми в няколко конкурсни програми. Жури с председател проф. Станимир Трифонов и членове Светослав Драганов и Веселин Христов ще отсъдят победителите във видео-конферентна връзка, които ще бъдат обявени на 6 юни 2020 г. Наградният фонд на Шести фестивал на алтернативното кино „Защитени светове“ е в размер на 2000 лева. Ще бъдат присъдени: Голяма награда „Защитени светове“, две първи награди, две втори и две трети награди за категориите „Природно наследство“ и „Културно наследство“, както и призове за режисура, операторско майсторство, дебют, допълват от „Марица-2008“.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук