Онлайн деловодна справка предлага Областна администрация – Хасково

Онлайн услуга – „Деловодна справка“, предлага вече на официалния си сайт www.hs.government.bg и Областна администрация – Хасково, съобщават оттам.

Услугата е налична от края на миналата работна седмица и може да се ползва от граждани, за да следят на какъв етап са подадените от тях преписки.

По този начин Областна администрация цели да постигне по-голяма прозрачност, да бъде по-близо до хората, да пести времето им, както и на служителите.

До момента проверки се правеха по телефона или на място в Деловодството на Областна администрация – Хасково. Сега има още един много по-лесен и бърз начин – дистанционно да се извършват справките.

На интернет страницата има поле „Деловодна справка“, на което с едно кликване, всеки потребител ще може да следи преписката си. За достъп до съответния документ се попълва личният му код, издаден от Деловодството, както и код за сигурност, на самия панел на сайта.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук