ОКТОПОД В БОЛНИЦАТА ВИЖДА СТЕФАН ДИМИТРОВ

контакти

В димитровградската болница се действа на принципа на октопода, заяви председателят  на ОбС Стефан Димитров. Той побърза да уточни, че не става дума за мафия, каквото значение има думата „октопод“ в обществото. По-скоро става въпрос за това всичко да бъде обхванато от МБАЛ. Думите му бяха провокирани от предложение на социалистите в местния парламент за оптимизация на структурата.

Като неприемливо Димитров обясни желанието Медицинският център да бъде подчинен на МБАЛ „Света Екатерина“. Освен това, той подчерта, че изместването на Центъра за спешна медицинска помощ не е съгласувано с централата в Хасково.

Подкрепям идеята болницата в Димитровград да се финансира допълнително. По-интересното е, обаче, че 3 години обясняваха как лечебното заведение трябва да се самоиздържа. И 7 месеца преди изборите, всички започнаха да пущат предложения за финансиране на МБАЛ „Света Екатерина“. Нещо, като се прави, се прави през целия мандат, не в края, да запомнят хората, че нещо си направил, коментира Стефан Димитров.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук