ОКРЪЖНО ОТ БСП: В СТАЛЕВО СРЕЩУ ГЕРБ, ПОДКРЕПА ЗА ПРАВИЛНИЯ КАНДИДАТ

контакти

Окръжно до членовете и симпатизантите си в село Сталево изпраща Общинският съвет на БСП. В него се цитира взето днес от социалистите решение, отнасящо се до частичния избор за кмет на село Сталево, който ще се проведе на 16 март.

Общинският съвет на БСП реши членовете и симпатизантите на БСП в димитровградското село да не подкрепят кандидатурата на ПП ГЕРБ, поради цялостната политика на тази партия, характеризираща се с безпринципност, клиентелизъм, яростно противопоставяне и натиск над политическите опоненти, антисоциално и антинародно управление, се казва в решението.

Социалистите заявяват, че подкрепят кандидат, който може да реализира политики, свързани с решаването на основни проблеми на населеното място. Те обаче не посочват конкретен. Според червените, новият кмет трябва да работи основно за подобряване на водоснабдяването и качеството на питейната вода, ограничаване на концесиите в землището на Сталево, да продължи процедурата за изграждане на жп надлез, да се грижи за благоустрояването.

Общо четирима кандидати ще мерят сили в частичните избори за кмет на димитровградското село Сталево. Трима от тях са издигнати от партии, едни – от Иницативен комитет. ГЕРБ издига Марин Георгиев Гочев. Следват – Атанас Йорданов Атанасов, издигнат от БЗНС; Гюлназ Тасим Исмаил – ДПС; Пейо Николов Колев –  кандидат на Инициативен комитет „Бъдеще за Сталево“.  

[box_info]За всяка болка има лек – аптека ГЕЧЕВ – Димитровград, бул. „Трети март” – 9 [/box_info]  Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук