ОКРАДОХА ЧАСТ ОТ ПОЛИВНАТА СИСТЕМА НА КРЪГОВОТО

Неизвестни засега окрадоха разпръсквателите от поливната система на градинката до кръговото на околовръстния път. Съоръженията са свързани с останалата система за напояване. Деянието станало миналия ден. Днес от Нео Титан вече са възстановили липсващите разпръскватели.

Едно устройство струва около 25 лв. Покриването на стойността не е проблем, но то идва от парите на данъкоплатците. Призоваваме гражданите да пазят общинското имущество. Един такъв вандалски акт разрушава правеното месеци наред. Зачестиха също набези върху чешмички за вода, което се отразява на всички, коментираха от общината. Оттам допълниха, че кръговото е осветено, но градинката не. Това вероятно сочи, че наглата кражба е станала в тъмната част на денонощието. От общината не успяха да кажат дали за случилото се е информирана полицията.  

kragovo okolovrasten 2Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук