ОЖИВЯВАТ МАРИЦА ЗА ТРЕТИ ПЪТ

За трета поредна година оживяват Марица край Димитровград. Край бреговете на реката ще се проведе състезание с лодки от рециклирани материали. Ще се използват направените от миналата година, но желаещите могат да изработят и допълнителни, уточниха организаторите от Исторически музей.

„Формула Марица Арт Еко Фестивал“ ще се организира на 6 юни /събота/. Първите две издания бяха осъществени по Оперативна програма „Регионално развитие“, насочени към създаване и промотиране на иновативни културни събития. Третото издание на фестивала се финансира изцяло със средства на Община Димитровград.

Програмата в събота започва от 10:30 часа в парк „Марица“, където ще има арт работилница и изложба. Състезание с лодките започва в 14:30 часа, до бл. 15 на ул. „Простор“. В 20:30 часа, отново в парка, ще се състои представлението „Кръстопът на страстта“, подготвено от „Галаксико“. Фестивалът ще завърши с парти „Водени от водата“.

rk4_banПолезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук