ОБЛАСТНОТО МВР ИЗДАВА УДОСТОВЕРЕНИЯ ЗА ГЛАСУВАНЕ И НА 27-И

контакти

Звеното „Български документи за самоличност“ при областната дирекция на МВР – Хасково, ще работи на пълен работен ден на 26 и 27 януари заради предстоящия референдум. В седмицата преди това звеното ще работи с повишено натоварване, за да могат да гласуват гражданите, които нямат издадена лична карта или не притежават валидни документи, защото са изгубени, откраднати, с изтекъл срок, съобщават от областната дирекция на МВР.

На подалите вече заявление за нова лична карта, ще бъде ускорено издаването или ще бъде издадено удостоверение, с което да гласуват. За това гражданите лично подават искане от 21 януари до 17 часа на 27 януари в ОДМВР.

Удостоверението може да послужи само пред секционната избирателна комисия и е валидно само за деня на референдума – 27 януари 2013 г., уточняват от дирекцията.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук