Обявиха поръчка за Къща на изкуствата в Димитровград

контакти

Прилагане на мерки за енергийна ефективност и преустройство на Междуучилищен център в „Къща на изкуствата“ в Димитровград е предметът на обявена от Общината обществена поръчка.

Общата прогнозна стойност на поръчката е 1 860 000,00 лева без ДДС, финансирани по споразумение, сключено между МРРБ и Община Димитровград. Максималният срок за изпълнението е до 210 календарни дни.

В бъдещата Къща на изкуствата се предвижда да бъдат представяни картините от богатия фонд на Художествена галерия „Петко Чурчулиев“ и да се провеждат разнообразни прояви. Сградата се намира до Градска библиотека „Пеньо Пенев“ и Исторически музей – Димитровград.

Осъществяването на проекта ще даде възможност да умножим значително пространствата и вече да правим по-мащабни прояви, подчерта не много отдавана кметът на Димитровград Иво Димов.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук