ОБЯВИХА КОНКУРС ЗА УПРАВИТЕЛ НА ОБЩИНСКА ОХРАНА

контакти

Конкурс за управител на „Общинска охрана“ ЕООД Димитровград обяви Общинския съвет, по предложение на заместник-председателя му Димитър Петров. С решение на ОбС от януари 2013 г. ОбС назначи за управител на търговското дружество Живко Делчев, за срок до провеждане на конкурс за управител, но за не повече от 6 месеца. След назначаването му, ОбС не е провеждал нова процедура, посочва Петров.

За участие в конкурса кандидатите трябва да бъдат минимум бакалаври, със стаж не по малко от 4 години, от които 2 години – управленски. Сред необходимите документи трябва да бъде декларация, че кандидатът не е лишен от правото да упражнява търговска дейност. С новия управител, ако такъв бъде избран, ще бъде сключен 3-годишен договор. Конкурсът ще се проведе на три етапа – проверка на документи, представяне на програма и стратегия за развитие за целия срок на договора, интервю.

Комисия ще разгледа постъпилите заявления и ще проведе конкурса. Неин председател от страна на ОбС е Юлиян Семерджиев, секретар Галина Чинагарова и член Димитър Петров. Първоначално, както бе записано в решението, за членове бяха посочени съветниците Атанас Стефанов и Петя Тошкова, но те си направиха отводи. Още двама членове трябва да бъдат посочени от Общинска администрация.

Заявления за участие в конкурса се подават в запечатан плик, със съответната информация за кандидата, в срок до 14 дни от датата на обявлението, на гише №1 в Общината.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук