Общото събрание на ВиК реши: Продължава договора на управителя инж. Петко Ангелов

Срокът на договора за управление на ВиК ООД в Димитровград се продължава за срок от три години. Това реши Общото събрание на съдружниците, проведено днес в сградата на Водното дружество в Димитровград.

Управител на ВиК е инж. Петко Ангелов, който бе избран за такъв през декември 2014 г. Срокът на този договор изтича на 19 декември тази година. Това наложи и свикване на Общото събрание. След решението, договорът му ще бъде продължен. Предстои министърът на регионалното развитие и благоустройството да сключи допълнително споразумение, във връзка с приетото.

Държавата е собственост на 51% от капитала на ВиК ООД, а Община Димитровград – на 49%. В събранието участие взеха Тихомир Гочев, контрольор на ВиК от страна на Министерството, както и д-р Вълчо Митрушев, представляващ Общината. В разговор по телефона, инж. Петко Ангелов посочи, че му предстои пътуване до София, за да подпише новия договор.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук