Общинските съветници на ГЕРБ – Димитровград даряват възнагражденията си за респиратори и медикаменти

Общинските съветници от ПП ГЕРБ ще дарим възнагражденията си от последния месец за закупуване на респиратори и медикаменти за МБАЛ “Св. Екатерина”. Средствата ще бъдат преведени по обявената дарителска сметка от община Димитровград. Това заявяват в писмо до медиите местните парламентаристи от управляващата партия в Димитровград.

Сега, когато повече от всякога ценим здравето, нашето желание е да окажем още по-мощна подкрепа на хората, отдадени на тази борба – медиците от общинската ни болница. Ние сме град, в който ги познаваме поименно, познаваме семействата, децата им… Като общински съветници, избрани от своите съграждани имаме и законодателния инструментариум да помагаме на нашата болница и работещите в нея. Този акт е нашето човешко решение като граждани и силата ни като общност с грижа един за друг, се казва още в писмото.

Съветниците от най-голямата група в Местния парламент на Димитровград твърдо подкрепят усилията на кмета на общината Иво Димов и Общинския кризисен щаб да овладеят разпространението на заразата в община Димитровград с навременни и адекватни мерки.

Ситуацията от последните седмици в страната и наложеното извънредно положение ни изправи пред голяма беда, в която само сплотени можем да се мобилизираме и преодолеем  трудностите. Заедно ще се справим, убедена е групата на ГЕРБ.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук