Община Димитровград със свой канал във Viber

контакти

Община Димитровград вече има собствен канал във Viber. В него потребителите ще могат да получават информация за важни събития и новини, свързани с дейностите на общината, обстановката в града и текущите мерки, които засягат гражданите.

Този нов и бърз начин ще позволи на присъединилите се към канала във Viber граждани да получават известия своевременно на устройствата си. Всеки може да се включи в групата, може да покани и свои приятели, обясняват от Общината.

Всички желаещи да използват услугата могат безплатно да се включат в канала от следния линк: https://invite.viber.com/? g2=AQB2aozcQFFWvk7JzDtwGYmxx6%2F7nQPLN02nSHBo7n42b6Mkhr2mXMaVlC%2BJW8UH

Информационният канал е поредната услуга, която община Димитровград разширява към своите граждани с цел максималното подобряване на взаимодействието и тяхната информираност.

Интересното е и това, че общината разработи и собствени стикери с персонализиран уеб дизайн, свързани с ежедневното ни общуване, като позволяват да бъдат споделяни от много хора. Стикерите, освен като инструмент на комуникация популяризират и знакови места от Димитровград.

Община Димитровград планира да използва максимално функционалността на платформата и да разширява възможностите на канала, информират в аванс от там.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук