ОБЩИНАТА ТЪРСИ МЛАДИ КАДРИ

контакти

Община Димитровград търси да назначи млади квалифицирани кадри с икономика, право, електротехника, електроника и автоматика, комуникационна и компютърна техника, счетоводство и контрол, администрация и управление.

Предстои наемането на 11 младежа до 29 годишна възраст по програмата „Старт в кариерата“ на Министерството на труда и социалната политика. Петима от тях ще работят в дирекция „Общинска собственост, стопанска дейност, сигурност и отбранително-мобилизационна подготовка“, трима в дирекция „Финансово-счетоводни дейности, отдел „Финансови дейности“, двама в дирекция „Правно-нормативно и административно обслужване“ и един човек във дирекция „Административни дейности“, съобщават от администрацията.

Програмата предоставя възможност на младите специалисти да натрупат опит и стаж в рамките на 9 месеца. Желаещите да кандидатстват по нея, могат да подадат документи в Бюрото по труда до 26 юни 2013 г. включително. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук