ОБЩИНАТА СЪС ЗАМЕСТНИК-КМЕТ ПО-МАЛКО, СТОЙКОВ – ПАК БАНКЕР

община Димитровград
контакти

Община Димитровград остава със заместник-кмет по-малко. Един от тримата – Светослав Стойков, напуска от 1 март. Ще се върне отново в банковия сектор, вероятно като кредитен инспектор.

Информацията съобщи градоначалникът Иво Димов на брифинг пред медиите. Той посочи, че лични причини стоят в основата на решението, с които се съобразява. Разсея всякакви спекулации около депозираното оттегляне. Благодари на Стойков за времето, през което се доказа като професионалист, защитавайки правата на гражданите.

Засега мястото остава вакантно. Колко време ще бъде такова Иво Димов не посочи. Част от работата ще се раздели между отделите. В нея ще се включи и останалата част от ръководството.

Заместник-кметът също благодари на колегите си за съвместната работа. След това отиде да довърши ангажиментите си.

От 1998 г. до 2002 г. Светослав Стойков работи в ОББ АД като Кредитен инспектор. От 2002 г. до идването си общината в „Райфайзенбанк“ ЕАД. В администрацията той отговаряше за общинска собственост, търговия, селско и горско стопанство, транспорт, общински фирми и предприятия. На поста бе назначен от 19 декември 2011 г. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук