ОБЩИНАТА РЕЖЕ КАБЕЛИ СЛЕД НОВА ГОДИНА, АКО ОЩЕ ИМА

newbeautyВсички кабели на интернет и телевизионни доставчици, които са разположени въздушно в Димитровград, ще бъдат орязани, след 31 декември 2016 г. За да не се стига дотам, до тази дата фирмите трябва да направят необходимото и да инвестират, вкарвайки ги под земята.

Има достатъчно време до края на годината. Предупреждавам сега, за да няма недоволни после и да се чудят мнозина защо нямат интернет или кабелна телевизия, коментира кметът Иво Димов. Той допълни, че е изключително нелицеприятно, когато всякакви кабели висят между сградите.

Схеми за монтиране на оптични шкафове  бяха одобрени на интернет доставчик, развиващ дейност в Димитровград. На кабелен оператор, пък, бе дадено предварително съгласие за учредяване право на строеж за изграждане на базова станция.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук