Общината продължава кампанията да подарява трибагреници на хората

Община Димитровград продължава патриотичната кампания да подарява на своите граждани национален трибагреник. Родолюбивата инициатива ще се разшири тази година по пенсионерските клубове в общината. Всеки един от тях ще получи като подарък от кмета Иво Димов трикольор, информират от кабинета му.

За пета поредна година в навечерието на Националният празник на Република България община Димитровград поздравява своите граждани, които ползват административни услуги от общината, като им подарява трибагреник. Знамената ще се раздават в Общинския център за услуги и информация на гражданите в общинска администрация и в касовия салон на отдел „Приходи“.

Всяка класна стая в училищата в община Димитровград и детските градини получиха през 2015 г. знамена от кмета в навечерието на Трети март. Идеята е децата ни да израстват с чувство на национална принадлежност и самочувствие като българи, коментират от Общината.

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук