ОБХВАТНИ ПРОГРАМИ БАВЯТ ИЗБОРА ЗА ШЕФ НА МБАЛ

МБАЛ Света Екатерина
контакти

Широкообхватни програми забавиха избора на нов управител на МБАЛ „Света Екатерина“. Твърде обемисти са и с членовете на комисията решихме да си дадем време до сряда. Двамата кандидати за мястото са представили икономически показатели, анализи, таблици, обяснения, което изисква повече време за запознаване. Това каза общинският съветник Юлиян Семерджиев, председател на комисията по избора.

Днес бяха отворени представените от тях документи. Такива за втория обявен конкурс можеха да се подават до началото на април. Това направиха сегашният временен управител д-р Здравко Наков и д-р Християн Стойков, свързван с болница „Токуда“. Не са открити пропуски в тях. Такива бяха констатирани по време на първия конкурс при документите на д-р Наков, който сега подава за втори път. Програмите на двамата ще бъдат разгледани от представителите на комисията.  Освен Юлиян Семерджиев, като председател, в нея влизат още съветниците Виолета Желева, Николай Колев и Данчо Данев.

На базата на комплексно класиране ще се поставят оценки. За допускане до препитване, кандидатът трябва получи оценка, по висока от 4,5. Уверението на председателя на комисията е, че яснота ще има в средата на седмицата. Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук