Обучение на секционните комисии ще се проведе в спортна зала „Младост“

контакти

В спортна зала „Младост” ще се проведе обучение на членовете на секционните избирателни комисии (СИК) от община Димитровград.

То ще е на 25.10.2023 г. от 17.30 часа и ще е за всички СИК, от 1-ва до 91-ва, информираха от общинска администрация, по информация от Общинската избирателна комисия (ОИК) в Димитровград.

Обучението е във връзка с подготовката за произвеждането на избори за общински съветници и кметове, насрочени за 29.10.2023 г.

Присъстващите членове на секционните избирателни комисии ще получат разяснения за работа на комисиите от представители на ОИК – Димитровград, РУ – Димитровград, РСПБЗН – Димитровград и  общинска администрация. Необходимо е членовете на СИК да предоставят лична карта, с която да удостоверят личното си участие в обучението.

На обучението също така ще присъства и представител на „Информационно обслужване“ АД, който ще даде разяснения относно системите за видеонаблюдение.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук