ОБСЪЖДАТ ПРОЕКТА ЗА БЮДЖЕТ НА ДИМИТРОВГРАД, ЧАКАТ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

контакти

Проектът за бюджет на Община Димитровград за 2017 г. ще бъде обсъден публично на 5 януари, информират от администрацията на кмета Иво Димов.

Срещата ще започне от 17:00 часа в четвъртък. Пред местната общност ще бъдат представени годишните цели, приоритети, намерения и тяхното финансово отражение. Очакват се предложения, които могат да залегнат в новата финансова рамка.

Проектът за бюджет на община Димитровград за 2017 г. е в размер на 32 975 170 лева. Акцент в рамката е инвестиционната програма за настоящата година, която по план е за малко над 1,6 млн. лева. Сред преходните от 2016 г. обекти са – изработване на проект за Общ устройствен план на Община Димитровград, изграждане на площадки и съоръжения в детски заведения, ремонт на спортна зала „Младост“. Някои от новите обекти са – изграждане на водопровод и полагане на нов асфалт на бул. „Георги С. Раковски“ и  бул. „Христо Ботев“, основен ремонт на помпена станция на минерален извор в Меричлери. Повече за проектобюджета, за приходна и разходна част, както и основни приоритети  – вижте тук.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук