Обсъждат кандидатура за почетен гражданин на Димитровград

контакти

Обществено обсъждане на кандидатура за удостояване с отличието „Почетен гражданин на Община Димитровград” насрочи председателят на Общинския съвет Гергана Кръстева. Обществеността е поканена на 17 юни, понеделник, от 17:00 часа в многофункционална зала „Гроссето”.

В деловодството на Общински съвет  – Димитровград е постъпило едно предложение. То е от кмета Иво Димов, който номинира Анна Игнатова за удостояване с отличието „Почетен гражданин на община Димитровград”.

Анна Игнатова има 36 години трудов стаж като съдия, 34 от тях е ръководител на съдилището на територията на община Димитровград. Тя е най-дълго изпълняващият председател на районен съд, с ранг на председател на апелативен съд.

Името й е неразривно свързано с Димитровград, като човек, вложил много от своите усилия за развитие и издигане престижа на институциите и утвърждаване на държавността. Предлагам тя да бъде удостоена с отличието „Почетен гражданин на Димитровград“, споделя в доводите си кметът Иво Димов. Още подробности и биографията на Анна Игнатова може да видите на линка.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук