ОБРАХА БУКМЕЙКЪРСКИ ПУНКТ, СРЕЩУ ПОЛИЦИЯТА В ДИМИТРОВГРАД

контакти

Букмейкърски пункт на „Еврофутбол“, срещу полицията в Димитровград, е бил обран снощи, научи izvestnik.info.

Според официалната информация на полицията, установено е, че около 21:15 часа двама влизат в пункта, единият натиска към диван на сепаре 20-годишната служителка, а другият отмъква от чекмедже на барплота около 170 лева. След това се оттеглят в неизвестна посока. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по установяване на извършителите продължава.

Малко преди обира, токът спира, в обекти в района на бул. „Димитър Благоев“, а с него осветлението. Под въпрос е дали камерите са заснели нещо. Според запознати, в района е имало елавария. По всяка вероятност, обирджиите са използвали момента, за да се докопат до парите.

Бързо влязоха, нищо не видях. Нямах възможност да натисна паник-бутона, тъй като не бе в този момент в мен, сподели служителката, която днес също приема залози. На работа е от една седмица в димитровградския букмейкърски пункт.

Коментира се, че когато спре токът в подобен хазартен пункт, трябва да се заключи вратата, тъй като залози не могат да бъдат приемани… По този въпрос младата служителка сподели, че искала да изчака да дойде електричеството преди да си тръгне, за да изключи осветлението и машините.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук