ОБЛАСТНАТА ЗДРАВНА КАРТА НА ФИНАЛ, Д-Р ПАЛАШЕВ – ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ДИМИТРОВГРАД

контакти

Заключително заседание на Комисията по изработването на областна здравна карта ще се проведе идния понеделник. То ще се състои от 10:00 часа в зала „Марица“ на Областна администрация Хасково, съобщават оттам.

До този момент са се провели две заседания на Комисията, третото, в понеделник, ще бъде финалното. Представител на община Димитровград ще бъде д-р Валентин Палашев, както сам потвърди. За такъв той е определен със заповед на Министерството на здравеопазването.

Припомняме, че при избора на общински представител възникна напрежение. Първоначално, за такъв бе определен адвокат Тодор Ташев. Номинацията срещна крайното несъгласие от страна на МБАЛ „Света Екатерина“ и ръководството на Общината…

Предстои да изготвим окончателно областната здравна карта, на заключителното заседание. След това тя ще бъде изпратена в София, където ще се изготви националната, която ще бъде факт до края на годината, коментира д-р Палашев.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук