Обещание: Няма да остане нито един неремонтиран републикански път в община Димитровград

Няма да има нито един участък от републиканската пътна мрежа на територията на община Димитровград, който да остане неремонтиран. Такова обещание, пред кмета Иво Димов, са направили от Агенция „Пътна инфраструктура“ /АПИ/.

В процес е изборът на изпълнител на пътя Чирпан – Симеоновград, който преминава през Димитровград и е в окаяно състояние. Очаква се ремонтът да започне напролет.

В момента се изпълнява пътят Хасково – Димитровград. За мен това е личен успех, защото отне две години на разговори с АПИ, за да се убедят, че този път трябва да бъде направен, заяви Димов.

Той подчерта, че предстои рехабилитация на пътя от Димитровград до Стара Загора. Отсечката обхваща периметъра между общините Опан и Димитровград, след Бял извор, до моста на Марица, включително.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук