ОБЕЩАНИЕ ЗА ПРОЛЕТ В ПОЧИВНИТЕ ДНИ

[quote]ПОСЛЕ ПАК СТУД, СЪС СЛАБ СНЯГ[/quote]

Като пролетно ще бъде времето през почивните дни. Такова обещание дават синоптиците. Условията ще бъдат прекрасни за разходки и излети.

В четвъртък сутринта е много студено, с минусови температури в цялата страна. През деня ще е слънчево, с максимални стойности около 5 градуса. В петък живакът започва да се повишава. Дневните температури ще скочат двойно, в интервала от 10 до 12 градуса. Почти същото ще бъде и в съботния ден.В неделя се очаква да стане още по-топло. На места градусите ще достигнат до 15, сочи прогнозата за времето. Ще бъде и слънчево.

От началото на новата седмица студът пак се завръща. Захлаждането ще започне в понеделник, но ще се усети сериозно във вторник, когато максималните температури ще се движат около нулата. Не е изключено да завали и слаб сняг.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук