Нов шеф на волейбола, сигурно. Ще се завърне ли в националния отбор Матей Казийски?

контакти

След 18 години начело на волейбола, инж. Данчо Лазаров няма намерение да се кандидатира за нов мандат, нито пък да става почетен председател на родната федерация, обяви самият той пред БТВ.

На извънредно Общо събрание на 16 януари ще бъде избран нов президент. Битката ще е между досегашния вицепрезидент Любомир Ганев и члена на Управителния съвет Борислав Кьосев.

Може ли евентуалното оттегляне на Данчо Лазаров да доведе до завръщането на Матей Казийски в националния отбор по волейбол?

Според няколко независими един от друг източника, съществува голяма вероятност Матей Казийски отново да приеме покана да играе за държавния тим, съобщи преди около седмица gong.bg.

Голямата звезда на родния волейбол не е бил част ит националния отбор от лятото на 2012 г. За последно Казийски игра под ръководството на Радостин Стойчев в олимпийската квалификация за Лондон. След като „лъвовете“ се класираха за Игрите обаче, заедно със специалиста обявиха бойкот и рязко се разграничиха от ръководството начело с Данчо Лазаров. Събитията от последния месец няма да направят най-силния ни волейболист безучастен, смята изданието.

Снимка: corner.dir.bg

 Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук