НОВ ТРОТОАР ПРЕД НОВИЯ КИТАЙСКИ ИНВЕСТИТОР

контакти

Нов тротоар се гради непосредствено до комплекс „Меркурий“ в Димитровград, където скоро се очаква бизнес да развие новият китайски инвеститор.

trotoar-remont-1Обновено ще бъде пространството от границата на комплекса до паркинга пред ДЗИ. Заради ремонта, се налага преминаването на пешеходците по пътното платно на бул. „Георги С. Раковски“. Това няма да отнеме много време, коментираха строителите на „Ти Ви Би“ ООД, които осъществяват дейностите, по поръчка на Община Димитровград. Те обещават в рамките на тази седмица да са положени новите плочки. Към момента старите се отстраняват и извозват.

Същевременно, продължава освежаването на комплекса, където ще има нов китайски магазин. В халето вече са пристигнали стелажи и закачалки. Скоро ще дойдат оборудването и стоката. Не е ясно кога маркетът ще отвори за клиенти, но е ясно, че те ще ходят по нов тротоар.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук