Митю Вълчев напусна Местния парламент

Митю Вълчев, избран с кандидатската листа на ГЕРБ, напуска Местния парламент на Димитровград. Това става ясно от решение на Общинската избирателна комисия /ОИК/, публикувано вечерта на 4 декември.

В решението е посочено още, че ОИК обявява за избран за общински съветник следващия в листата на ГЕРБ – Божидар Петков. Предстои той да положи клетва, ако приеме да бъде съветник.

За причините да се оттегли потърсихме Вълчев, но не успяхме да се свържем с него. Негови колеги споделиха, че решението му е обмислено и с намерение да даде път на младите.

Митю Вълчев бе най-възрастният общински съветник в новосформирания Общински съвет за настоящия мандат. Като такъв, той води и първото тържествено заседание на Местния парламент /на снимката/, на което клетви положиха кметът на Димитровград, кметовете на населени места и общинските съветници.

Наскоро и друг знаков съветник на ГЕРБ – председателят на сесийната група д-р Вълчо Митрушев, напусна Местния парламент. Мотивите му бяха същите, че дава път на младите.Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук