НОВ СРОК: КРЪГОВОТО ОКОЛО ВОДНАТА КУЛА – ГОТОВО ПО ВЕЛИКДЕН

контакти

Нова срок за завършване на Кръговото около Водната кула в Димитровград посочиха на място. Преди месец твърденията бяха, че обектът може да бъде готов до март, но това, явно няма да стане. Сега надеждите са ремонтите да приключат по Великден, който през 2015 г. се пада на 12 април.

В момента работниците на „Терна“ довършват бордюрите на тротоарите, като се очаква да ги приключат в рамките на тази седмица. По трасето предстои полагането на още един бетонизиран пласт и два пласта асфалт. Ако времето позволи, това трябва да стане около средата на март.Kragovo-remont-1

Движението на автомобили по кръговото и приключване на строителните работи са две различни неща. За да се пуснат автомобили, би трябвало да се издаде Акт 16. В противен случай, кой ще поеме отговорност? Доста време отне пускането на пасарелката, след построяването. Обектът около Кръговото, обаче е много по-мащабен, коментира строителният инженер от „Терна“ Велизариус Пагонис.

Въпреки всичко, надлезът вече изпълнява една от функциите. Макар и да няма разрешение, пешеходците го ползват, за да достигнат от едната до другата част на града.



Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

4 КОМЕНТАРИ

  1. Не знам кой е склкючвал договорите,ама всички ние губим страшно много пари и нерви и кой ще ни ги върне,грък пари да върне,няма да стане,за да отидеш от едната до другата страна на линията с автомобил, трябва да минеш през Радиево за по направо,това има ли го някъде по света….?

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук