НОВ КОЛЕКТИВЕН ТРУДОВ ДОГОВОР ОБСЪЖДАТ В „НЕОХИМ“

Предстояща процедура по сключването на нов колективен трудов договор на „Неохим“ АД обсъдиха на делегатско събрание представители на Синдикална секция „Подкрепа“ в торовия завод. То се е провело в средата на миналата седмица, информираха от Синдиката.

Сред гостите на събранието са били инж. Васил Грънчаров – изпълнителен директор на „Неохим“, инж. Марио Бисеров – председател на Синдикален регионален съюз „Подкрепа“ – Хасково, представители на Синдиката в „Неохим“, Пенсионно-осигурителна компания „Съгласие“.

Podkrepa-sabranie-1Васил Грънчаров запозна делегатите с новия голям акционер „Феборан” и представи презентация за световния лидер в производството и дистрибуцията на торове „Бореалис”.

20,3% от торовия завод купиха в края на миналата година австрийският лидер в производството и дистрибуция на торове „Бореалис“, чрез инвестиция от страна на базираната във Виена химическа компания „Бореалис“ и бахрейнската Фърст Енерджи Банк (FEB). Те формираха джойнт венчър, регистриран в България под името „Феборан“ АД, който изкупува процентите.

Събранието премина с доклади на мандатната и контролни комисии, както и на председателя на СС „Подкрепа“ Иван Митев. Делегатите бяха запознати с новия сайт на Синдикалната организация.  

[box_info]Гръцки маслини и зехтин на едро от АНТЕК ГРУП: 0988/900 829. Вижте тук.[/box_info] Полезна ли ви беше тази статия?

Благодарни ще сме, ако подкрепите, според възможностите си електронен вестник izvestnik.info. Вашата помощ ще позволи на изданието да остане все така независимо, обективно, честно и почтено към читателите си.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар!
Моля въведете вашето име тук